Despre noi

Va informam ca momentan ne ocupam exclusiv de producerea scarilor din lemn. Mentinem in portofoliu si celelalte tipuri de lucrari executate de noi pentru a va putea face o idee despre experienta noastra in acest domeniu si despre calitatea produselor noastre.

Producem si/sau montam (placam) scari si balustrade din lemn. Produsele sunt finisate (colorate si lacuite) cu produse ecologice (coloranti si lacuri hidrodiluabile). La comanda executam trepte, balustri si mana curenta.

Producem lambriu, lambrisam, izolam termic si fonic mansarde si pereti.

Montam parchet triplu stratificat (hidroizolatie, sapa autonivelanta, montaj plinta).

De asemenea, oferta noastra de produse se diversifica in functie de dorintele si necesitatile clientului. La cerere, executam foisoare, grinzi stratificate, panouri stratificate, usi, obloane, ferestre, mese, scaune, dulapuri (executie rustica), masti de calorifer, glafuri ferestre, blaturi chiuvete (lemn exotic), pergole usi si ferestre, parchet/dusumele, balcoane, copertine usi si ferestre etc.

Toate produsele sunt executate numai din lemn. Esentele pe care le-am folosit sunt multiple, de la cele comune – brad, stejar, fag, frasin, pin, la cele exotice – abachi, mahon sapelli, meranti, teak, iroko, zebrano, larice siberian, wenge, nuc american, merbau, eucalypt.

Atelierul nostru se afla in zona Bucurestiului, zona in care avem cele mai multe lucrari, insa aria de acoperire este mult mai extinsa.     

Istoric

Intreprinderea Individuala Predescu Georghe este una dintre firmele care datorita profesionalismului a reusit de-a lungul timpului sa-si modeleze  produsele in functie de evolutia pietei si de nevoile clientilor.

Cu o experienta de mai mult de 50 de ani in domeniu, in regim particular, nascut practic cu dalta si ciocanul in mana, Gheorghe Predescu a reusit sa continue o traditie mostenita din tata in fiu de ani de zile.

Daca ar fi sa facem un scurt istoric putem porni cu anii 1953 cand Predescu Marin si-a parasit localitatea natala, ajungand in Bucuresti unde si-a facut ucenicia, urmand sa se mute intr-un sat de la marginea capitalei unde cu multa pricepere si iscusinta si-a intemeiat un atelier de tamplarie, dar si o familie.

Baiatul cel mai mare este si cel care i-a calcat pe urme tatului reusind cu timpul sa-si dezvolte propria afacere.

Daca la inceput produsele principale erau usile si ferestrele din lemn, fabricate intr-un mic atelier de la periferia Bucurestiului, pe vremea cand nici nu se auzise de termopan, s-a ajuns ca in ultimii ani afacerea sa se extinda. Obiectul principal de activitate este executarea de scari personalizate (din lemn masiv) si de foisoare, mansarde,  extinzandu-se in acelasi timp si atelierul, utilajele performante pe care le gasim aici fiind competitive cu cele din fabricile mari.

Axat pe prelucrarea scarilor din lemn trebuie sa precizam faptul ca portofoliul de produse este mult mai extins, practic se poate executa tot ceea ce se poate face din lemn, acceptand orice provocare.
Complexitatea lucrarilor reprezinta pentru noi o sansa de a ne pune in valoare profesionalismul si experienta acumulata in domeniu, dar si o sursa de dobandire de noi cunostinte si de autodepasire, toate acestea avand ca scop satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Referinte

Domnule Gheorghe PREDESCU,

Prin intermediul acestui mail doresc să-mi exprim încă  o dată mulţumirile pentru modul în care aţi executat lucrările comandate - 5 uşi de stejar masiv şi o scară interioară cu balustradă din stejar, cu peste 20 de trepte.
Deşi au trecut aproape cinci ani, comenzile fiind executate în lunile septembrie şi respectiv decembrie 2006, vizitatorii remarcă şi acum cât de bine s-au păstrat, calitatea, prelucrarea şi montura estetică a lor fiind admirate de fiecare dată.
De câte ori voi avea ocazia vă voi recomanda cu căldură, lucrările executate pentru mine devenind o carte de vizită specială.

    Cu consideraţie,
Maria SAŞALOVICI
24 aprilie 2012

Profesionalismul dublat de disponibilitate si dorinta pentru  executia de solutii atipice sunt calitati - tot mai rar intilnite – care il recomanda pe dl. Predescu pentru lucrari de buna calitate si durabile.
Arh. Octavian POPA
7 mai 2012

Am o casa de vacant la munte si in urma cu 3 ani am apelat la d-l Predescu pentru amenajarea mansardei numai in lemn.
La constructia acestei case au lucrat multe echipe de meseriasi ,fiind nevoita s-a renunt pe parcursul lucrarilor la unele dintre ele din cauza lucrarilor de proasta calitate pe care le faceau.
Modul de lucru al d-lui Predescu,calitatea finisajelor,seriozitatea cu care a executat aceasta lucrare,m-au facut sa-ma hotarasc la mai multe lucrari in lemn(o scara din lemn,placarea cu lemn a alteia,parchet din lemn in camere si holuri).
    Mihai Victoria – mai 2012

Dl. Predescu Gheorghe a realizat pentru Mănăstirea Comana o scară de lemn pentru accesul la etajul Casei Domneşti. Meşterul pune suflet în fiecare lucrare în parte, încât rezultatul final a fost peste aşteptările noastre. Modelul a fost ales de comun acord, în concordanţă cu caracteristiceile stilului bizantin pentru mobilierul bisericesc. Sunt foarte mulţumit de rezultat, comanda a fost realizată într-un timp optim, fără a se face rabat de la calitate. Lucrarea conferă siguranţă, stabilitate, confort, şi este deosebit de frumoasă. Recomand cu încredere atelierul de tâmplărie al dlui Predescu Gheorghe tuturor celor doresc calitatea lucrului bine făcut.

 
Va pomenesc in rugaciuni,

Protos. Mihail Muscariu

= SFANTA MANASTIRE COMANA =
com. Comana, jud. Giurgiu,
tel/fax: 0246.283.075;  0724.215.607;  cod postal 087055
web: www.manastireacomana.ro